Truthseeking

Topptrent kvinne fikk hjertetrøbbel etter sprøyten

De er mange, de blir ikke trodd og de får ikke hjelp etter at de har blitt skadet av sprøyten. De er overlatt til seg selv

Dette er historien om en topptrent kvinne i sin beste alder. Trening er en lidenskap for denne tidligere landslagsutøveren i friidrett, og hun ville utkonkurrert de fleste menn. Høsten 2021 tar hun sprøyten og innenfor 24 timer begynte trykket i brystet og hun fikk problemer med å puste. Neste dag bar det avgårde til legevakten. De sjekket EKG, men legene mente at alt var i skjønneste orden og hun ble sendt hjem igjen. Symptomene vedvarte og energinivået til den ellers så energiske kvinnen ble dårligere dag for dag, og det gikk så langt at hun hadde problemer med å gå. I tillegg får hun påvist hormonforstyrrelser.

Kvinnen må kjempe for å få en hjerteundersøkelse, og 3 måneder etter sprøyten blir det oppdaget væske i hjerteposen. Hun er helt overbevist om at injeksjonen er årsaken. Det innrømmer også overlegen på Hjerteavdelingen, men hun får beskjed om at hun selv må rapportere det inn til Legemiddelverket.

Det er ingen i det norske helsevesenet som vil anerkjenne at hennes skader kommer fra sprøyten, og hun er ikke alene.